Prinde drag de citit și o ofertă specială

Cititul este și rămâne un pas fundamental în procesul de dezvoltare spirituală, intelectuală și personală. Cu cât copiilor le este introdusă această premisă de timpuriu, cu atât perspectiva lor ca adult se îmbogățește. De aceea, v-am pregătit o ofertă specială, de 25% reducere, la cele mai frumoase titluri din colecțiile noastre care îi vor încuraja pe cei mici să facă primii pași în minunata lume a cărților. Cu siguranță vor prinde drag de citit!

„Eu citesc cu tine”

Această colecție este potrivită pentru copiii care au început deja să lege literele și își doresc să învețe să citească. În fiecare volum, pe pagina din stânga sunt ilustrate personaje sau acțiuni, iar cuvântul corespunzător este scris deasupra cu majuscule. Pe pagina din dreapta, cuvintele sunt accentuate prin culoare, astfel încât copilul să le poată recunoaște ușor, iar cele cu care este deja familiarizat sunt îngroșate.
Comandă-le AICI.

„Tandem“

Colecția „Tandem“ îi însoțește pe micii cititori într-o călătorie în care să descopere plăcerea lecturii. Drumul nu va fi ușor, ba chiar s-ar putea să fie nevoie, la început, să citească împreună cu părinții, „în tandem”. Dar, odată ajunși la destinație, vor fi cu siguranță fericiți și mândri de reușita lor! Prima poveste este scurtă și simplă, scrisă cu majuscule, iar a doua – puțin mai lungă și mai dificil de parcurs, cu fraze mai ample.

Această colecție folosește fontul Sassoon, un font extrem de lizibil, conceput special pentru copii, care ușurează cititul și facilitează primele încercări de scriere. El a fost creat de Rosemary Sassoon, expertă de renume în caligrafie, după ani de studiu asupra caracterelor pe care copiii le consideră ușor de citit și a felului în care unesc literele când scriu.
Comandă-le AICI.

„Învăț să citesc! Nivelul 0”

Seria „Învăț să citesc! Nivelul 0” se adresează copiilor care abia învaţă să desluşească tainele lecturii. Textul este prezentat în două variante: cu majuscule şi imagini ajutătoare pentru cititorii începători, dar şi cu litere mari şi mici de tipar, pentru cei care vor să exerseze cititul cursiv. Fiecare volum conţine o listă de cuvinte scrise cu majuscule, pe care copilul le va citi înainte de a începe cartea. Apoi, va căuta coliţa cu autocolante şi va lipi în dreptul fiecărui cuvânt abţibildul cu imaginea corespondentă.
Comandă-le AICI.

„Învăț să citesc! Nivelul 1”

Colecția „Învăț să citesc! Nivelul 1” se adresează micilor cititori începători, care abia încep să citească fluent. Fiecare volum include ilustrații deasupra cuvintelor, pentru a ușura asocierea cuvânt-sens.
Comandă-le AICI.

„Învăţ să citesc! Nivelul 2”

Această colecție conține texte originale din opera celor mai importanţi scriitori români. Cărțile sunt uşor de citit, datorită dimensiunii mari a caracterelor.
Comandă-le AICI.

Promoția de 25% reducere este valabilă până pe 17 mai 2019.

Facebook Comments

Recomandări

Editura Gama

De peste 20 de ani, una dintre cele mai apreciate, exigente și creative edituri pentru copii din România. Preocuparea permanentă pentru „educația prin joc” și încercarea neobosită de a oferi titluri de cărți pentru copii deopotrivă atractive și utile, în ediții minuțios îngrijite, ne-au atras aprecierea părinților, educatorilor și profesorilor.

Articole similare