Editura Gama la Bookfest: 5 colecții noi și reduceri de până la 80%

Începând de miercuri, 29 mai, și până duminică, 2 iunie, vă așteptăm la standul nostru din cadrul Salonului Internațional de Carte Bookfest. V-am pregătit, pe lângă cele peste 700 de titluri din portofoliul editurii, 5 colecții noi și reduceri care ajung până la 80%.

Una dintre noutăți este colecția „Învăț să citesc de mic”, un proiect inedit adresat preșcolarilor, care completează brandul „Învăț să citesc”. Noua serie reprezintă un instrument esențial pentru orice cititor aflat la început de drum, care le oferă copiilor satisfacția de a fi reușit să citească singuri prima lor carte:

„Colecția aceasta face parte din campania noastră «Drag de citit», prin care ne dorim să ajutăm copiii să descopere plăcerea lecturii. Dacă vor iubi cartea de mici și dacă vor învăța cu ușurință să citească, noi credem că își vor face singuri timp pentru lectură mai târziu și vor citi de drag”, susține Diana Mocanu, directorul general al Editurii Gama.

Sub emblema „Emoții & Dezvoltare personală”, o altă nouă colecție lansată la Bookfest 2019 de Editura Gama, sunt reunite volume ilustrate ce aduc în discuție teme sensibile din viața copiilor: înțelegerea și gestionarea emoțiilor, conștientizarea comportamentelor, formarea unor deprinderi sociale și emoționale sănătoase. Colecția debutează cu două titluri: Nu înseamnă NU, o carte despre respect, drepturi, consimțământ, limite personale și alegeri, și E corpul meu, eu decid!, o carte care îi învață pe cei mici despre ce înseamnă să te simți sau nu în siguranță, despre părțile lor intime și despre atingeri nepermise, astfel încât să-i ajute să evite eventuale abuzuri.

„Castor este cea de-a treia colecție pe care Editura Gama o lansăm la Bookfest. Imaginată de Lars Klinting (1948-2006), scriitor și ilustrator foarte îndrăgit în Suedia, seria include cărți despre ce știu oamenii să facă: de la tâmplărie, la croit, la vopsit, la grădinărit sau la gătit.

Colecția „Rezolv fără ajutor!” reunește cărți de activități care încurajează autonomia copilului, prin absența cerințelor, înlocuite aici de pictograme intuitive. Cu ajutorul acestor cărți, copilul se va descurca singur și va avea satisfacția că a reușit să ducă la bun sfârșit sarcina fără ajutor, ceea ce îi va spori autonomia și încrederea în forțele proprii.

„Gata de școală!” este o colecție dedicată atât copiilor aflați în ultimul an de grădiniță, cât și celor din clasa pregătitoare și urmărește însușirea tuturor competențelor prevăzute în programa națională. Cărțile conțin exerciții atractive și jocuri de învățare, concepute pentru a dezvolta cunoștințele și abilitățile de care orice copil are nevoie pentru a se descurca în primul an de școală și pentru a îndrăgi noile materii pe care urmează să le descopere.

Vă așteptăm cu drag la Bookfest!

Facebook Comments

Recomandări

Editura Gama

De peste 20 de ani, una dintre cele mai apreciate, exigente și creative edituri pentru copii din România. Preocuparea permanentă pentru „educația prin joc” și încercarea neobosită de a oferi titluri de cărți pentru copii deopotrivă atractive și utile, în ediții minuțios îngrijite, ne-au atras aprecierea părinților, educatorilor și profesorilor.

Articole similare