Toamna vine cu multe noutăți pentru cei mici

Zilele scurte de toamnă și, cât de curând, de iarnă ne determină să regândim programul cu cei mici și să găsim alternative pentru joaca în parc, mersul cu bicicleta sau trotineta pentru ca cei mici să nu fie atrași de telefon, tabletă sau televizor și pentru a petrece seri frumoase în familie.

Tocmai de aceea, pentru a vă veni în ajutor, am pregătit o ofertă variantă de cărți cu activități, toate nou-nouțe. Iată câteva dintre noutățile toamnei:

  • Colecția „Activitățile mele de Crăciun“ îi ajută pe copii să-și dezvolte creativitatea, atenția, perspicacitatea, motricitatea fină și coordonarea mână-ochi în timp ce se distrează alături de cele mai simpatice personaje. Astfel, serile vor fi un prilej nu doar de bucurie, ci și de învățare prin joc! Cărțile includ abțibilduri și o poezie sau un colind cu tematică de Crăciun. Cărțile din colecția de Crăciun sunt disponibile AICI.
  • Știați că flashcardurile contribuie la îmbunătățirea memoriei și la dezvoltarea vocabularului? Tocmai de aceea sunt un instrument educativ extrem de eficient. Colecția RETRO demonstrează că materialele educative pot fi și frumoase. În fiecare cutie găsiți 28-32 de flashcarduri, precum și o broșură cu sugestii de activități. Alfabetul, Numerele, Rutine Montessori pentru fetițe și Rutine Montessori pentru băieți sunt disponibile AICI.
  • Gentuța Activități cu PJ MASKS îi va încânta cu siguranță pe micii fani ai eroilor. Amaya, Greg și Connor sunt copii obișnuiți, dar, odată ce noaptea sosește, ei devin… EROII ÎN PIJAMA! Rezolvă alături de ei mistere, dezleagă puzzleuri și dezvoltă-ți inteligența, ca să îi ajuți să salveze lumea! Gentuța este disponibilă AICI.

Cu siguranță veți avea seri distractive, nu-i așa?

Facebook Comments

Recomandări

Editura Gama

De peste 20 de ani, una dintre cele mai apreciate, exigente și creative edituri pentru copii din România. Preocuparea permanentă pentru „educația prin joc” și încercarea neobosită de a oferi titluri de cărți pentru copii deopotrivă atractive și utile, în ediții minuțios îngrijite, ne-au atras aprecierea părinților, educatorilor și profesorilor.

Articole similare