Sărbătorim 25 de ani printr-un concurs aniversar: Povestea cu un alt sfârșit

Editura Gama sărbătorește anul acesta 25 de ani de poveste alături de voi! Au fost 25 de ani minunați, în care am visat alături de voi și v-am însoțit creșterea. Povestea noastră continuă, povestea voastră abia începe! Când? În luna decembrie! Cum? Provocându-vă puterea de imaginație.

Așa-i că de multe ori v-ați dori ca o poveste  să se termine altfel? Iată, aveți acum ocazia să decideți voi finalul! Editura Gama vă provoacă să continuați firul narativ al poveștii voastre preferate și să propuneți un alt sfârșit.

Puteți face asta:

  • fie printr-un desen (o coală de desen nu mai mare de A3)
  • fie printr-un text (nu mai lung de 3000 de semne).

Desigur, așteptăm să vedem și noi ce-ați creat. Ba chiar am dori să vă și premiem! Ne puteți trimite textele sau desenele voastre prin e-mail (redactie@edituragama.ro) sau prin poștă, pe adresa editurii, până pe data de 31 decembrie 2019. Să  nu uitați să treceți pe verso numele autorului și titlul poveștii originale.

Între timp, noi vom juriza și vom alege câștigătorii, pe care îi vom anunța pe pagina de Facebook a editurii pe data de 10 ianuarie 2020, la ora 17.00.

Vor fi 4 câștigători, pe categorii de vârstă:

  • Pentru desene: categoria 3-6 ani & categoria 7-12 ani
  • Pentru texte: categoria 6-8 ani & categoria 9-16 ani

Toți premianții vor fi publicați pe blogul Gama și vor câștiga vouchere în valoare de 300 lei, pentru achiziționarea de cărți și produse educaționale din portofoliul Editurii Gama. Informații detaliate despre concurs aflați citind regulamentul, accesibil AICI.

Facebook Comments

Recomandări

Editura Gama

De peste 20 de ani, una dintre cele mai apreciate, exigente și creative edituri pentru copii din România. Preocuparea permanentă pentru „educația prin joc” și încercarea neobosită de a oferi titluri de cărți pentru copii deopotrivă atractive și utile, în ediții minuțios îngrijite, ne-au atras aprecierea părinților, educatorilor și profesorilor.

Articole similare