Cadouri speciale de Crăciun pentru cei mici și cei mari

Perioada sărbătorilor de iarnă este mult așteptată atât de cei mici, cât și de părinți și bunici. Emoțiile, luminițele multicolore, ochii sclipind a fericire, îmbrățișările, revederile, brăduții frumos împodobiți și Moș Crăciun fac din aceste zile unele cu adevărat magice.

Ne place să-i surprindem pe cei dragi cu daruri speciale și atent alese. Unora dintre noi ne place să dăruim pur și simplu, altora să primim în schimb. Indiferent care vă sunt motivele ce ne determină să împachetăm și să decorăm frumos cutiile cu cadouri, Editura Gama vă propune o serie de cărți numai bune de dăruit.

Dacă vă doriți ca năzdrăvanii și curioșii copii să găsească sub brad cadouri potrivite vârstei lor, iată câteva idei:

  • Urmărește-l pe Moș Crăciun – copiii vor fi încântați să urmarească drumul lui Moș Crăciun prin labirintul desenat pe fiecare pagină și să îl ajute să-și ducă la bun sfârșit misiunea din noaptea de Ajun. Urmărește-l pe Moș Crăciun este o carte cartonată, care stimulează imaginația, dezvoltă vorbirea și îmbunătățește coordonarea ochi-mână.
  • Pasionații de abțibilduri se pot distra alături de personajele simpatice de sezon: renul, omul de zăpadă și chiar însuși Moș Crăciun. dezvoltă atenția, perspicacitatea, motricitatea fină și coordonarea mână-ochi în timp ce se distrează alături de cele mai simpatice personaje.
  • Copiii care îi recunosc pe Șopi, Bufniță și Pisoi sigur își vor dori să îi ajute pe eroi să salveze Crăciunul, deoarece alături de eroii preferați, PJ MASKS, Crăciunul este mai distractiv!
  • Colindele vin să completeze atmosfera feerică a sărbătorilor de Crăciun și reprezintă cadoul perfect pentru copiii de toate vârstele, iar poeziile și legendele de Crăciun le vor oferi răspunsuri prețioase celor care vor să afle de ce împodobim bradul de Crăciun, iar în vârful lui punem o stea care să ne amintească de Steaua din Betleem sau cine au fost cei 3 magi de la Răsărit.
  • Pentru ca zilele să fie animate, v-am pregătit două cărți de activități special pentru zilele de Crăciun. Colinde și activități de Crăciun și Poezii și activități de Crăciun îi vor ajuta pe cei mici să-și petreacă timpul într-un mod creativ și educativ deopotrivă. Jocurile au personaje simpatice – reni, spiriduși sau oameni de zăpadă – și stimulează logica, atenția, capacitatea de concentrare și abilitatea copilului de a face raționamente.
  • Și pentru pasionații de puzzle cadoul este pregătit. Vor fi încântați să descopere renii, oamenii de zăpadă și pe Moș Crăciun, în timp ce-și îmbunătățesc coordonarea mână-ochi și învață să facă deducții și categorizări.

Și pentru ca atmosfera de sărbătoare să cuprindă toată familia, vă dorim ca serile de decembrie să fie întocmai ca-n Povești de Crăciun: cu fulgi pufoși, globuri care sclipesc în brad, lumânări care împrăștie umbre jucăușe pe pereți, colinde și clinchete de clopoței. Și vă dorim ca gândurile să vă ducă tocmai în Țara Minunilor, acolo unde Moș Crăciun ia ceaiul alături de Pălărierul Nebun, Pisica de Cheshire, Iepurele Alb și Regina de Cupă.

Descoperiți întreaga colecție specială de Crăciun a Editurii Gama aici.

Facebook Comments

Recomandări

Editura Gama

De peste 20 de ani, una dintre cele mai apreciate, exigente și creative edituri pentru copii din România. Preocuparea permanentă pentru „educația prin joc” și încercarea neobosită de a oferi titluri de cărți pentru copii deopotrivă atractive și utile, în ediții minuțios îngrijite, ne-au atras aprecierea părinților, educatorilor și profesorilor.

Articole similare