Cum ne jucăm și învățăm când copiii nu merg la grădiniță și la școală

Vacanța mare a sosit, iar noi, părinții, trebuie să născocim tot felul de idei de activități care să-i țină pe copii ocupați. Dacă ați epuizat cărțile și jocurile din propria casă, vă propunem să vă uitați pe site-ul nostru și să vedeți ce v-am pregătit pentru ca cei mici să se joace și să învețe în același timp.

Colecția EDUFLASH conține pachete de flashcarduri, organizate pe teme, utile atât pentru părinți, cât și pentru educatori. Flashcardurile sunt ilustrate pe ambele fețe, numerotate și ușor de clasificat datorită simbolurilor și culorilor distincte.

Cărțile de joc educative din colecția EDUCARD sunt potrivite copiilor începând cu 1 an și conțin mai multe sugestii de jocuri, care fac din învățare o activitate amuzantă.

Puzzle-urile pot fi instrumente distractive de învățare prin joacă, iar cu ajutorul colecției Puzzle Educativ copiii învață numerele, literele, noțiuni opuse, forme și culori.

Jocurile din colecţia IQ FUN sunt mai mult decât simple fişe de lucru: ele stimulează creativitatea, încurajează gândirea logică, testează perspicacitatea, îmbunătăţesc atenţia şi antrenează memoria.

Colecția IQ FOCUS urmărește dezvoltarea atenției și capacității de concentrare, dar și creșterea încrederii în sine.

Colecția Scrie și șterge, recomandată copiilor începând cu 2 ani, este dedicată copiilor curioși și creativi, care, cu ajutorul fișelor plastifiate și a cariocii nepermanente, vor învăța multe lucruri noi.

Colecția Bingoletto urmărește învățarea limbii engleze cu ajutorul unui sistem inspirat de popularul joc de bingo. Copiii își îmbogățesc vocabularul într-un mod amuzant, care îi provoacă să învețe și știe din ce în ce mai multe cuvinte.

MAGNETO este o colecție educativă care dezvoltă inteligența, gândirea spațială și capacitatea copilului de a găsi soluții la probleme. Fiecare volum conține o carte cu jocuri și modele propuse, precum și piese magnetice care se pot îmbina, ca un puzzle, în interiorul coperții.

Ne punem pe joacă? J

Facebook Comments

Recomandări

Editura Gama

De peste 20 de ani, una dintre cele mai apreciate, exigente și creative edituri pentru copii din România. Preocuparea permanentă pentru „educația prin joc” și încercarea neobosită de a oferi titluri de cărți pentru copii deopotrivă atractive și utile, în ediții minuțios îngrijite, ne-au atras aprecierea părinților, educatorilor și profesorilor.

Articole similare