Poveștile prințesei: o nouă colecție de cărți pentru copii

Anul acesta, poate mai mult ca oricând, așteptăm cu nerăbdare vacanța să ne relaxăm, să stăm la povești cu cei dragi și să ne punem dorințe pentru anul ce va să vină.

Pentru clipele de relaxare alături de cei mici din casă vă recomandăm noua colecție de cărți pentru copii Poveștile prințesei.

Inspirate de poveștile clasice ale copilăriei, autoarele cărților pentru copii cu vârste între 3 și 6 ani creează cinci prințese moderne, care trăiesc în ziua de astăzi și se confruntă cu situații tipice pentru orice copil. Fiecare carte are un mesaj puternic educativ și motivațional, iar poveștile sunt în versuri.

Prințesa și tenișii

Prințesa și tenișii le face cunoștință copiilor cu Iasmina, care abia așteaptă să le demonstreze tuturor că o prințesă înseamnă mai mult decât rochii drăguțe și așteptarea unui prinț. Ea s-a înscris la cros și vrea să câștige! Dar va alerga Iasmina îndeajuns de repede ca să ajungă înapoi la Marele Bal Aniversar?

Poate o vor ajuta tenișii fermecați pe care îi va primi de la Zâna cea Bună. Sau poate că tot ce-i trebuie Iasminei este mai multă încredere în sine.

Prințesa și mazărea

Lily-Rose May, personajul poveștii Prințesa și mazărea, e cuminte și ascultătoare, până într-o zi, când refuzul ei de a mânca mazăre îl face pe tati să cheme doctorul.

Diagnosticul este „caz grav de prințes-ită”, iar Lily-Rose este trimisă să trăiască la palat. Dar este, oare, luxoasa viață-fără-mazăre de la curtea regală atât de grozavă pe cât pare?

O pildă amuzantă pentru toate prințesele (și prințișorii) cărora nu le place nimic verde în farfurie…

Prințesa și uriașul

Prințesa Sofia din cartea Prințesa și uriașul nu reușește nicicum să adoarmă și e NUMAI vina unui uriaș bătrân și morocănos care tropăie toată noaptea.

Dar, după ce citește poveștile din cartea ei preferată, Sofiei îi vineri o idee genial și își dă seama EXACT ce-i trebuie uriașului.

O istorioară amuzantă despre prietenie, care demonstrează puterea poveștilor de noapte bună.

Prințesa și cadourile

Prințesa și cadourile ne-o dezvăluie pe prințesa Ruby este cea mai răsfățată prințesă care existat VREODATĂ. N-o să-ți vină să crezi câte cadouri primește de ziua ei!

Dar până și-o prințesă poate să aibă PREA MULTE cadouri… Iar Prințesa Ruby învață că, până la urmă, darurile NU SUNT cele mai importante.

O pildă amuzantă pentru prințesele răsfățate (și prinții mofturoși) de pretutindeni!

Prințesa și Crăciunul

Prințesei Eliza, personajul din Prințesa și Crăciunul, îi place să meșterească jucării și să născocească tot felul de mașinării, dar regina îi cere să lase uneltele deoparte și să înceapă să-și facă prieteni adevărați. În apropiere, în atelierul lui Moș Crăciun, spiridușii sunt cuprinși de neliniște. Moșul nu se simte bine și îndată e Noaptea de Ajun! Va reuși, oare, Eliza să-și folosească talentul de inventatoare ca să salveze situația și să-și facă noi prieteni?

Facebook Comments

Recomandări

Editura Gama

De peste 20 de ani, una dintre cele mai apreciate, exigente și creative edituri pentru copii din România. Preocuparea permanentă pentru „educația prin joc” și încercarea neobosită de a oferi titluri de cărți pentru copii deopotrivă atractive și utile, în ediții minuțios îngrijite, ne-au atras aprecierea părinților, educatorilor și profesorilor.

Articole similare